Dat gaat niet lang meer duren: De grote baby-buik van Audrina Patridge

December vorig jaar maakten Audrina Patridge en verloofde Corey Bohan bekend dat ze in verwachting zijn van hun eerste k...

Lees ook

December vorig jaar maakten Audrina Patridge en verloofde Corey Bohan bekend dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. Al meteen deelde de realityster een foto van haar kleine babybump in bikini, gevolgd door foto’s van haar buik in haar trouwjurk, waar ze eind dit jaar het jawoord in zal geven. Kort daarna onthulde ze ook het geslacht van het kindje… And it’s a baby girl! Op de foto’s kunnen we goed zien dat het niet lang meer gaat duren voor het meisje geboren wordt.

Baby boom

Audrina en Corey verwachten een dochter, meldt US Magazine. Familie en vrienden kregen het meteen te horen. “Ik ben niet goed in verrassingen”, vertelt The Hills ster. “Ik lag nog in de stoel bij de verloskundige, maar belde meteen mijn familie. Ik wilde ze meteen foto’s en video’s sturen.” Nu komt het ouderschap nóg dichterbij voor het koppel. “Corey kan niet wachten om haar te leren surfen”, vertelt Audrina enthousiast. “We willen haar zo graag ontmoeten. Ze schopt zoveel in mijn buik.”

Beeldmateriaal

Dat het niet lang meer gaat duren kunnen we duidelijk zien op de foto’s. Audrina deelde vandaag een foto van haar baby-buik, die al flink is gegroeid! Spannend! Bekijk de foto hieronder.

Love birds

Bruiloft Nadat de baby deze zomer is geboren, zullen ze elkaar het jawoord geven. Eerder deze maand ging de zwangere Audrina samen met US Weekly op zoek naar een trouwjurk voor haar huwelijk dat eind 2016 plaatsvindt. Een beetje gek misschien om een trouwjurk te passen als je zwanger bent en het huwelijk plaatsvindt als je al bent bevallen? Niks mis mee, volgens de realityster. Ze zegt tegen US Weekly: “Als ik ben bevallen, wil ik me niet druk hoeven maken om dingen zoals een jurk uitzoeken. Ik wil alles het liefst nu al geregeld hebben”.

Lees ook: Audrina Patridge heeft GROOT nieuws

Bron: Instagram, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook