De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘'em or you hate ‘'em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘’em or you hate ‘’em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Rob Kardashian en zijn vriendin Blac Chyna hebben de Kardashians en Jenners uitgenodigd bij hun thuis met Pasen

De hele familie van Rob is het al vanaf het begin niet eens met zijn relatiekeuze. Ze vinden Blac Chyna helemaal niks. Dat zou vooral komen omdat Rob’s kleine halfzusje Kylie Jenner een relatie heeft met rapper Tyga. Tyga is op zijn beurt weer de ex van Blac Chyna, en hebben samen een zoontje. Blac Chyna is de ruzie helemaal zat, en wil het graag bijleggen met de familie van Rob. Eerder kondigde ze al aan dat ze het graag uit wil praten met Kylie. Nu lijkt het erop dat de twee een andere verzoeningspoging proberen op te zetten. Volgens bronnen hebben Rob en Blac de Kardashians en Jenners namelijk bij hen thuis uitgenodigd met Pasen. Of dit feest daadwerkelijk doorgaat, is niet duidelijk, maar we houden de sociale media in de gaten!

Khloe Kardashian geeft eindelijk toe dat ze fillers heeft gebruikt in haar gezicht, én dat deze haar hele gezicht verpestten

Net voor Lamar Odom in het ziekenhuis terecht kwam liet Khloe Kardashian fillers zetten in haar gezicht. Toen Lamar kort daarna in het ziekenhuis kwam, beleefde Khloe een hele stresvolle periode, én haar fillers waren mislukt. Dit resulteerde in dat ze er naar eigen zeggen vreselijk uitzag. Ze ging terug naar de chirurg om de fillers weer te laten verwijderen, omdat het zo lelijk was. Het filmpje met Khloe’s confessions kun je HIER bekijken.

Rob Kardashian zichtbaar veel kilo’s kwijt

Hard werken loont voor Rob Kardashian. Sinds hij een relatie heeft met Blac Chyna is hij fanatiek aan het sporten, en zorgt zij ervoor dat hij alleen nog maar gezond eet. En dat werpt zijn vruchten af! Rob is slanker dan hij in jaren is geweest, en hij ziet er gelukkiger uit dan ooit. You go, Rob! De beelden zeggen genoeg.


Bron: Keeping Up With The Kardashians, Daily Mail Celebrity,

Laatste nieuws

Zie ook