Zien: De babyshower van Chrissy Teigen

De babybump van Chrissy Teigen is al flink gegroeid en het was dus echt tijd voor een babyshower. Daarom besloot Kim Kar...

Lees ook

De babybump van Chrissy Teigen is al flink gegroeid en het was dus echt tijd voor een babyshower. Daarom besloot Kim Kardashian eens goed uit te pakken en haar vriendin in het zonnetje te zetten.

Geen chique boel

De babyshower vond zaterdag plaats in het huis van de realityster. Naast Kim waren ook Khloé, Kourtney, Kris Jenner en nog wat andere vriendinnen van Chrissy aanwezig. En als je dacht dat het een chique boel was, zit je er toch een beetje naast. De zwangere vrouw van John Legend kreeg haar favoriete menu’s voorgeschoteld: Mc Donalds en Taco Bell.

En ook bij het toetje werd niet aan de lijn gedacht. Chrissy kreeg namelijk een Mc Donalds-taart met een babyfoto van haar echtgenoot erop. “Dit is hoe de baby eruit gaat zien”, schrijft Kim bij het kiekje op Snapchat.

Uitgepakt

Kim heeft duidelijk haar best gedaan, want de decoratie is echt prachtig. Enne, als je met Kim bent, moet je natuurlijk ook héél wat selfies maken. Benieuwd naar de beelden? Bekijk ze hieronder:

Lees ook: Het verhaal achter Chrissy Teigens ‘vieze’ gezicht tijdens de Oscars

Bron: Mail Online, Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook