Dit modemeisje is zwanger

Herinner jij je de vriendinnen Tamara, Maria en Josh nog? De vrouwen werden in de serie 'Modemeisjes met een Missie' gev...

Lees ook

Herinner jij je de vriendinnen Tamara, Maria en Josh nog? De vrouwen werden in de serie ‘Modemeisjes met een Missie’ gevolgd op hun weg naar succes. Josh wilde haar merk JOSH V op de kaart zetten, Maria wilde maar al te graag actrice worden en Tamara was van plan om met haar PR-bedrijf de wereld te veroveren. En nu heeft één van hen groot nieuws!

Wie o wie

Maria Tailor en haar Jeroen van den Berg verwachten namelijk hun tweede kindje. “We zijn weer zo trots!”, laat de brunette aan Privé weten. Eerder ontkende ze het zwangerschapsgerucht nog. “Ik was toen nog niet over de drie maanden grens heen dus wilde er nog niets over zeggen. Maar ja, we zijn weer zwanger! Iedereen mag het weten”, legt Maria uit.

Ook deelde het stel het grote nieuws via Instagram. In een filmpje is te zien dat dochtertje Amelle een heel bijzonder cadeau krijgt voor haar verjaardag, namelijk het grote nieuws dat ze een broertje of zusje krijgt!

Lees ook: Dat gaat niet lang meer duren: De grote baby-buik van Audrina Patridge

Bron: Privé, Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook