Zo ziet Connie van Britain’s Got Talent er nu uit

In 2007 wist Connie Talbot heel Engeland, inclusief Simon Cowell (ja, écht) te overtuigen van haar talent. De zesjarige...

Lees ook

In 2007 wist Connie Talbot heel Engeland, inclusief Simon Cowell (ja, écht) te overtuigen van haar talent. De zesjarige deed mee aan het programma Britain’s Got Talent en zong het nummer Somewhere Over The Rainbow. Nu is ze veertien jaar, zingt nog steeds en is een prachtige jonge vrouw geworden.

Toen & nu

Zonder voortanden stond ze negen jaar geleden op het enorme podium voor drie juryleden en werd haar auditie meer dan 148 miljoen keer bekeken op YouTube. Nu is ze een tiener, bloedmooi, heeft ze al haar voortanden weer en zingt ze nog steeds de sterren van de hemel.

Het verlegen meisje is nu een zelfverzekerde dame mét vijf albums. Ze focust zich naast zingen vooral op school, maar is van plan binnenkort de wereld te veroveren. “Sinds Britain’s Got Talent heb ik mezelf piano en gitaar leren spelen”, vertelt ze. “Voor mijn laatste album heb ik de meeste liedjes zelf geschreven, dat was een geweldige ervaring.”

Lees ook: Throwback: Wie is deze celeb?

Beeld: YouTube, Getty

Laatste nieuws

Zie ook