De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘'em or you hate ‘'em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘’em or you hate ‘’em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Heeft Kris Jenner met opzet de sekstape van Kim gelekt?

De geruchten gingen al eerder, maar een nieuw boek, genaamd Kardashian Dynasty, claimt nu dat het inderdaad waar is: momager Kris Jenner zou met opzet de sekstape van haar dochter en toenmalige vriend Ray J hebben gelekt. Een bron vertelt aan de auteur: “Een vriendin van Kim en Paris Hilton adviseerde Kris om de tape openbaar te maken als ze beroemd wilde worden.” Dus dat deed Kris, voor een flink bedrag.

Kim en Kourtney Kardashian willen vagina-lift

Kim en Kourtney Kardashian zijn bijna dagelijks in de sportschool te vinden. Vooral Kim wil maar liefst 20 kilo afvallen na de geboorte van zoontje Saint. Nu willen de zussen een stapje verder, ze denken namelijk aan een vagina-lift, ook wel revirginising genoemd. Dit is een laserbehandeling om de vagina strakker te maken. Dat vertellen de zussen in Khloe’s show Kocktails with Khloe.

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook