Zó vierden Beyoncé en haar gezin Pasen

Tussen haar optredens en nummer één hits door, geniet Beyoncé ook volop van haar vrije tijd en de quality time met haar...

Lees ook

Tussen haar optredens en nummer één hits door, geniet Beyoncé ook volop van haar vrije tijd en de quality
time met haar gezin. De Formation-zangeres, haar 4-jarige dochter Blue Ivy en haar man Jay Z werden maandag gespot in het Witte Huis, tijdens de jaarlijkse Easter Egg Roll.

Egg Roll

Het is ieder jaar een groot feest voor kinderen in Amerika: de Easter Egg Roll in de achtertuin van het Witte Huis. President Obama, zijn vrouw Michelle en hun dochters spelen de hele dag spelletjes met duizenden kinderen uit het hele land. De dag begon traditiegetrouw met de egg roll, waarbij kinderen zo snel mogelijk hun ei met een houten lepel aan de overkant moeten zien te krijgen. Ook werd er gedanst, gekookt, en voorgelezen.

Matching

Jay en Bey hadden de dresscode perfect op elkaar afgestemd. Zo droeg zij een zwart/wit gestreepte Alice + Olivia jas over haar kanten jurk met bloemen van Marco de Vincenzo en hij was gehuld in een zwart/wit gestreept shirt. Ook Blue zag er weer op haar paasbest uit in haar witte faux fur jas en, uiteraard voor de gelegenheid, konijnenoortjes.

Volgens The Washington Post, was de familie Carter niet alleen aanwezig bij het event om hun support te tonen aan de Obama’s, maar ook om zangeressen Chloe en Halle Bailey een hart onder de riem te steken, die optraden op het event. Naar verluidt hebben zij een 5-jarige platendeal in de wacht gesleept bij Beyoncé’s entertainment en management maatschappij, Parkwood Entertainment.

Beeld: Getty, Instagram, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook