Fajah Lourens worstelt met dj-carrière

Vorige week kwam al het verdrietige nieuws naar buiten dat de relatie van Fajah Lourens en haar vriend Gijs op de klippe...

Lees ook

Vorige week kwam al het verdrietige nieuws naar buiten dat de relatie van Fajah Lourens en haar vriend Gijs op de klippen was gelopen. Nu blijken er nog meer vervelende dingen aan de hand te zijn in haar leven. Ze vertelt er meer over in Veronica Magazine.

Productie

Naar eigen zeggen worstelt de health goeroe/dj met problemen op carrièregebied. Ze wil haar dj-carrière graag een boost geven door met verschillende artiesten samen te werken, maar in het magazine vertelt ze dat dit niet zo makkelijk gaat. “De house in Nederland wordt steeds kleiner. Vooral de groovy house valt wat weg”, zegt ze. “Ik heb daarom nu een paar Nederlandse artiesten benaderd met mijn producties, om samenwerkingen aan te gaan. Ze hebben echter niet meegekregen dat ik major support heb gekregen van de grootheden in de house scene. Dus die denken: ja hoor, daar heb je weer zo’n BN’er die de dj wil uithangen.”

De 34-jarige dj was er helemaal klaar mee toen ze ook door een rapper werd afgewezen afgelopen weekend. Welke artiesten haar hebben afgewezen, is niet duidelijk. Fajah laat zich in ieder geval niet zomaar uit het veld slaan.”Nu ga ik dus rechtstreeks naar de labels. Want ik kom er toch wel. Ik zet door. Al ben ik vijftig.”

Bron: RTL nieuws

Laatste nieuws

Zie ook