Miss Montreal in tranen

Gisteravond vonden de 3FM Awards plaats. De 3FM Awards zijn de jaarlijkse radioprijzen voor de beste Nederlandse acts en...

Gisteravond vonden de 3FM Awards plaats. De 3FM Awards zijn de jaarlijkse radioprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten, gekozen door de 3FM-luisteraars. De prijzenshow is voor de twaalfde keer gehouden in TivoliVredenburg in Utrecht.

Punk’d

De grote winnaar van de avond was de band Kensington, maar ook Typhoon, Ronnie Flex en Lil Kleine vielen in de prijzen. Zangeres Miss Montreal was genomineerd voor twee awards: ‘Beste Artiest Pop’ en ‘Beste Zangeres’. Leuk, zo’n nominatie, maar minder leuk was de manier waarop ze het goede nieuws aan haar brachten. De blondine is namelijk flink in de maling genomen en die prank kon ze, op dat moment, niet waarderen.

Tranen met tuiten

Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal, wordt staande gehouden door de politie. De zangeres reageert echter niet boos op het nieuws, maar ze barst in tranen uit op de parkeerplaats. De schrik was echter van korte duur, want radio-dj Domien Verschuuren dook op met het goede nominatie-nieuws. In de eerste instantie kan ze de grap niet zo waarderen, maar uiteindelijk was ze toch wel erg blij met de nominaties én ze nam gisteravond ook de award voor ‘Beste Zangeres’ mee naar huis.

Benieuwd hoe de prank eraan toe ging? Check het HIER vanaf 33:37.

Lees ook: Anouk doet boekje open over alle ellende bij The Voice

Bron: LINDA.

Laatste nieuws