Net als Yolanthe breekt ook haar moeder nu met zus Rebecca

Yolanthe Sneijder-Cabau en haar zus Rebecca hebben al enige tijd ruzie. Volgens bronnen zou de ruzie gaan over de erfeni...

Lees ook

Yolanthe Sneijder-Cabau en haar zus Rebecca hebben al enige tijd ruzie. Volgens bronnen zou de ruzie gaan over de erfenis van hun overleden vader. De ruzie lijkt volledig uit de hand te lopen, want ook hun moeder heeft nu gebroken met Rebecca, schrijft Shownieuws.

Familieruzie

Aan Story vertelt Rebecca: “Ik ga kapot aan deze ruzie. Wat er tussen ons is voorgevallen ligt heel gevoelig. Maar het kan toch niet zijn dat dit voor altijd is?” Ook hun moeder, Richarda, is er klaar mee. “Het is heftig als je eigen moeder geen contact meer wil. Ik mis haar ontzettend,” zegt Rebecca.

Volgens haar heeft hun moeder het zwaar met het feit dat haar dochters ruzie hebben. “Ze vindt het heel moeilijk om daarmee om te gaan en daarom zie ik haar ook niet meer. Een heel nare situatie.”

Verdrietig

Rebecca vindt de hele situatie heel verdrietig en baalt er dan ook ontzettend van dat ze via de media moest vernemen dat Yolanthe in verwachting was. Tot op de dag van vandaag heeft ze haar kleine neefje Xess Xava nog niet ontmoet. Aan Story vertelt ze: “Door de foto’s die Yolanthe op social media post weet ik hoe hij eruit ziet. Maar in het echt heb ik hem nog niet mogen zien, laat staan vasthouden.”

Lees ook: Yolanthe en Wesley in shock

Bron: Shownieuws, Story, Beeld: ANP Foto

Laatste nieuws

Zie ook