Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Informatie over Beyonce’s nieuwe album gelekt

Of het is de slechtste 1april grap ooit, óf veel fans springen straks een gat in de lucht van blijdschap. Er is namelijk persinformatie over Queen Bee’s nieuwe album gelekt. Volgens het bericht zou haar nieuwste album, genaamd Formation, op 1 april uitkomen voor Tidal members. Fans die geen Tidal gebruiken moeten even wachten, op 8 april zou het album namelijk wereldwijd te luisteren zijn. Dat is overigens niet alles, Formation, dat zal bestaan uit 14 nummers, zou ook heel veel samenwerkingen met andere artiesten bevatten. Voorbeelden hiervan zijn Adele en Mariah Carey.

Selena Gomez verliefd op Charlie Puth?

Selena wordt de afgelopen tijd aan veel mannen gekoppeld, maar nu zou ze toch echt haar mr right gevonden hebben. De twee hebben elkaar ontmoet tijdens de MTV Music Video Awards afgelopen augustus en zijn sindsdien niet van elkaar weg te slaan. Ze namen samen het lied We Don’t Talk Anymore op en gaan zelfs gezellig op tour. Tijdens Selena’s tour, die in mei begint, zal Charlie haar vergezellen en als openingsact dienen van het concert op 9 juli. Hij is in ieder geval helemaal gek op Selena en vertelde de pers dat ‘ze hem begrijpt’.

Kim Kardashian en Emily Ratajkowski gaan samen topless

Daar gaat ze weer! Kim deelde afgelopen nacht via Instagram een topless foto. Dit keer stond ze niet alleen op het kiekje, maar had ze model en actrice Emily Ratajkowski aan haar zijde. Het is slechts enkele weken geleden dat de wereld op z’n kop stond door haar naakte mirror-selfie, wat later een oude foto bleek te zijn. Naast het feit dat ze in dit kiekje beiden hun middelvinger opsteken, is duidelijk dat Kim wel van een geintje houdt. Zo stond er bij de eerste foto: “Als je niets hebt om aan te trekken…”, dit keer ging ze voor “Als je beiden niets hebt om aan te trekken…”. Ha!

Bron: Dailymail.co.uk, Hollywoodlife.com, Beeld: Instagram, Getty, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook