Deze vrouw dacht haar haar blond te verven, maar wat er toen gebeurde…

Je haar zelf verven is en blijft een ding, want er kan zoveel mis gaan. Voor de ene pakt het dan ook een stuk beter uit...

Lees ook

Je haar zelf verven is en blijft een ding, want er kan zoveel mis gaan. Voor de ene pakt het dan ook een stuk beter uit dan de ander. Toen de Britse Katie Eggeltone haar rode lokken blond poogde te verven kwam ze van een koude kermis thuis. Een héle koude kermis.

D.I.Y.

De 20-jarige kocht een d.i.y. kit bij Boots. Ze was in de veronderstelling dat ze een kit had gekocht waarmee ze haar haar blond kon verven. “De moeder van mijn vriend hielp me mee met het verven. Ze mengde de twee producten uit de kit met elkaar en dat mengsel was wit. Ik had dus geen idee dat er een heel andere kleur uit zou komen. Na ongeveer 10 minuten kleurde het mengsel zwart. Ik raakte in paniek en ik waste het er snel uit. Toen ik in de spiegel keek, zag ik dat de wortels pikzwart waren.”

Katie vertelde aan Metro UK: “Mijn haar is van zichzelf lichtbruin, maar ik verf het rood met henna. Ik wilde mijn uitgroei bijkleuren met de blonde verf en er vervolgens weer henna overheen doen.” De vrouw is ervan overtuigd dat iemand met opzet de flessen met elkaar verwisseld heeft als grap, omdat de doosjes niet geseald worden verkocht. Ouch! Bekijk HIER haar haarblunder.

Katie is gelukkig niet de enige met een bad hair day, want wat DEZE vrouw en DEZE vrouw overkwam…

Laatste nieuws

Zie ook