Pharrell Williams gespot in Amsterdam

Creatieve duizendpoot Pharrell Williams is on a roll. Hij werd onlangs nog gespot in de studio met Justin Timb...

Lees ook

Creatieve duizendpoot Pharrell Williams is on a roll. Hij werd onlangs nog gespot in de studio met Justin Timberlake, werkte eerder samen met grote merken als Adidas en Commes des Garçons en begin dit jaar werd er weer een samenwerking bekend gemaakt waarvan het hart van menig denim lover sneller ging kloppen. Pharrell is namelijk co-owner van G-Star RAW.

Geen onbekenden

Pharrell en G-Star RAW zijn geen onbekenden van elkaar. Eerder werkten ze al twee jaar samen aan het project RAW for the Oceans, waarbij gerecycled plastic uit de oceanen getransformeerd werd tot denim. Die samenwerking verliep zo fijn, dat ze inmiddels niet meer te stoppen zijn.

Een nieuwe samenwerking was al snel geboren; Pharrell, in 2015 uitgeroepen tot mode-icoon van het jaar, is nu mede-eigenaar van het merk. “G-Star is een bedrijf dat onafhankelijk tegen dingen aankijkt en vooruitdenkt. Ik denk dat ze het bepalende jeansmerk van de 21e eeuw zullen worden. Ik verheug me erop onderdeel uit te maken van die missie en samen te kunnen bouwen aan de toekomst van G-Star”, vertelde Pharrell destijds

Pharrell does Amsterdam

G-Stars hoofdkantoor bevindt zich in Nederland, in Amsterdam om precies te zijn. Het was dus slechts een kwestie van tijd voor-ie een keer zou opduiken en deze week was het zover. Williams vloog met fashion friends A$AP Rocky en zanger Miguel naar Amsterdam om zich even flink onder te dompelen in zijn nieuwe functie. Dus bezocht Pharrell de fabriek voor een uniek kijkje achter de schermen van zijn nieuwe werkplek. Een dag later ging-ie de boardroom in voor gesprekken over de toekomst en na drie dagen genieten op Hollandse bodem vloog hij snel terug naar LA.

Bron: Grazia, Annette de Vries, G-Star RAW, Beeld: G-Star Raw

Laatste nieuws

Zie ook