De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kim Kardashian in ‘Carpool Karaoke’ met Lil Kim

Wie heeft er nou James Corden nodig als je ook zelf een carpool karaoke kan opzetten? Kim K, Lil Kim en vriendin Tracy Nguyen zaten met z’n drieën in de auto en besloten hun zangkunsten te delen. Via de SnapChat van Kim was onder andere te zien hoe ze Queen Bitch van Lil Kim performen. Nadat Kim de karaoke-sessie aankondigt met “We gaan een carpool karaoke houden met de Kims” wordt er vooral meer gelachen dan gezongen. Maar het is zeker hilarisch!

Kris en Caitlyn Jenner zoenend

My, oh my. Net wanneer je dacht dat het niet gekker kon in deze familie, zijn Caitlyn en Kris zoenend gespot. In de promo van een nieuwe I Am Cait aflevering is te zien hoe Kris Caitlyn en haar vriendinnen vergezeld naar een trip tijdens Mardi Gras. Te zien is dat de twee in een bus zitten als Caitlyn plots Kris vasthoudt en haar een kus geeft. Op de achtergrond juichen haar vriendinnen luidruchtig. Is de romance weer terug of was het een eenmalige kus?

Scott Disick steunt Kanye in moeilijke tijden

Nu de geruchten te rondte gaan dat Kanye mogelijk niet de vader van North is, is Kanye wanhopig opzoek naar steun. Die steun en toeverlaat is niemand minder dan Scott geworden. Toen in 2009 Mason ter wereld was gekomen, beweerde Kourtney’s ex namelijk dat hij zeker wist dat híj de vader was. Na een DNA test bleek Scott alsnog gewoon de vader te zijn. Doordat Scott hetzelfde heeft meegemaakt als Kanye nu doorstaat, is hun band hechter dan ooit en genieten ze van hun bro-time.

Bron: Hollywoodlife.com, Eonline.com, Beeld: Instagram, E! Online, Getty

Laatste nieuws

Zie ook