Vader onder vuur na 1 april-grap

Het is je vast niet ontgaan dat het vandaag 1 april is. Wat betekent dat iedereen z’n lolbroek aantrekt en de ene na de...

Lees ook

Het is je vast niet ontgaan dat het vandaag 1 april is. Wat betekent dat iedereen z’n lolbroek aantrekt en de ene na de andere persoon flink in de maling wordt genomen. Deze vader dacht zijn kinderen te foppen, maar dat pakte heel anders uit.

Gemeen

Komiek Joe Heenan werd gek van zijn kinderen die maar bleven zeuren om een iPad. Op een gegeven moment was-ie het gezeur zat en besloot hij ze eens goed op hun nummer te zetten. “Ik had mijn kinderen verteld dat ze een iPad kregen maar het is alleen een doos.” Op het briefje staat: “1 APRIL! HA HA”

Het gezicht van de kinderen spreekt boekdelen, zo teleurgesteld zijn ze. De foto werd binnen no-time massaal gedeeld, maar niet iedereen kan lachen om deze grap. Veel van zijn volgers zouden dit niet over hun hart krijgen. Een Twitter-gebruiker schreef: ‘1 april of niet, deze kinderen zien er oprecht teleurgesteld uit en dat is niet grappig’. Een andere gebruiker voegde eraan toe: “Awh! Zo gemeen! Ik hoop dat je een rekening van £1000 thuisgestuurd krijgt van in-game aankopen, als ze uiteindelijk een iPad krijgen”. Eén gebruiker sprak zelfs over emotionele mishandeling en vond het alleen grappig als hij binnen één minuut de iPad tevoorschijn trok. Wat vind jij? Bekijk de foto hieronder.

Lees ook: Deze jongen nam zijn vriendin flink in de maling

Beeld: Twitter

Laatste nieuws

Zie ook