Voor alle fashionista’s: Festival des Métiers van Hermès

Fashionista's opgelet! Festival des Métiers van Hermès is gearriveerd in Amsterdam. Dé must-visit voor iedereen met een...

Fashionista’s opgelet! Festival des Métiers van Hermès is gearriveerd in Amsterdam. Dé must-visit voor iedereen met een passie voor mode. Want tijdens dit festival krijg jij een uniek kijkje achter de schermen bij een ’s werelds mooiste merken.

Birkin bag

Victoria Beckham heeft meer dan 15 exemplaren en ook de Kardashians zijn gróót fan: de Birkin bag van Hermès. Wie kent ‘m niet? Door haar tijdloze model is deze tas al jaren favoriet in modeland en inmiddels een echte klassieker onder de it-bags. Maar wie de tas kent weet óók dat-ie onztettend duur is, voor de meeste van ons kortweg onbetaalbaar. Waarom zo duur? Daar kom je achter tijdens Festival des Métiers van Hermès in Amsterdam!

Hollandsche Manege

Want tijdens dit festival, dat plaats vindt in de prachtige omgetoverde Hollandsche Manege in Amsterdam, krijg je een uniek kijkje achter de wereld van Hermès. Ter plekke zie je hoe echte ambachtslieden de verschillende producten maken en kun je met eigen ogen zien hoeveel tijd en kunde er in één product zit. En het allerleukste: de toegang van het festival is gratis! Tot en met 10 april in de Hollandsche Manege, zien we je daar?

Beeld: Festival des Métiers Hermès

Laatste nieuws