Tweelingzussen werken keihard voor hetzelfde lichaam

Heel wat tweelingen dragen juist verschillende outfits of hebben totaal andere kapsels om zo juist minder op elkaar te l...

Lees ook

Heel wat tweelingen dragen juist verschillende outfits of hebben totaal andere kapsels om zo juist minder op elkaar te lijken. Daar denken Michelle en Miriam Carolus toch heel anders over. De meiden trainen keihard om exact hetzelfde eruit te zien.

Alles hetzelfde

“We zorgen ervoor dat we hetzelfde eten, dezelfde oefeningen doen, eigenlijk alles hetzelfde”, vertelt Michelle. “Het is eigenlijk als een spiegel. Als ik wil weten of ik er al dan niet goed uitzie, dan kijk ik gewoon naar mijn zus” De meiden werken allebei als technisch assistent voor dezelfde plastische chirurg in Miami en woonden lange tijd samen maar zijn nu buren. Toch zullen ze één ding nooit delen: een man.

Keihard werken

Toch zijn niet alle overeenkomsten puur natuur. Zo lieten de meiden hun borsten van een B-cup naar een D-cup vergroten. Hun (behoorlijke) derrières hebben ze daarentegen te danken aan work outs. De meiden doen per dag zo’n 2000 squats! “Niet noodzakelijk in één keer. We spreiden het over een dag van negen uur. Als een van ons wat meer oefent, dan moet de andere dat inhalen.”

Maar daar blijft het niet bij. Naast squats doen de tweelingzusjes ook aan boksen, gewichtstraining, vechtsport en plyometrische oefeningen. Hun doel? Het krijgen van een ‘half Beyoncé, half Serena Williams-lichaam’.

Wij kunnen je alvast verklappen: het is bijna ongelooflijk hoeveel Michelle en Miriam op elkaar lijken. Bekijk de foto’s hier.

Lees ook: 5 Celebs waarvan je niet wist dat ze een tweeling zijn

Bron: Mirror, Beeld: Istock

Laatste nieuws

Zie ook