Rocco haalt uit naar moeder Madonna

Al maanden zijn Madonna en ex Guy Ritchie verwikkeld in een harde rechtszaak om de voogdij van hun zoon Rocco. Eerder za...

Lees ook

Al maanden zijn Madonna en ex Guy Ritchie verwikkeld in een harde rechtszaak om de voogdij van hun zoon Rocco. Eerder zagen we al dat de zangeres daar erg veel moeite mee heeft en meerdere keren op het podium instortte, maar nu lijkt het alleen maar moeilijker te gaan worden. De 15-jarige Rocco lijkt er nu zelf helemaal klaar mee te zijn…

Son of a Bitch

Op social media besloot de 15-jarige jongen te uiten dat hij het gedrag van zijn moeder helemaal zat is. Hij verwijderde zijn biografie op Instagram en verving die vervolgens door de tekst: ‘Son of a Bitch‘.

Madonna wil Rocco bij haar in New York hebben, maar zelf geeft hij al lange tijd aan dat hij bij zijn vader in Londen wil blijven. “Volgens Rocco gaat het Madonna er vooral om haar ex een toontje lager te laten zingen en niet om wat het beste is voor hém”, vertelde een insider aam US Weekly.

Guy Ritchie lijkt zich daarentegen niet echt druk te maken als het gaat om de zaak. “Madonna probeert van alles en Guy verdwijnt vervolgens met Rocco. Hij lijkt er niet bepaald op gebrand om de kwestie op te lossen.”

Lees ook: Madonna flasht borst van fan

Bron: US Weekly, Telegraaf, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook