Deze woorden moet je zeggen voor betere seks

Dingen die de seks verbeteren? Waarschijnlijk denk je al snel aan sexy lingerie om hem te verleiden of een uitgebreider...

Lees ook

Dingen die de seks verbeteren? Waarschijnlijk denk je al snel aan sexy lingerie om hem te verleiden of een uitgebreider voorspel . Natuurlijk kan dat helpen, maar één simpel ding schijnt de grootste impact te hebben. En dat zijn vier woorden!

Vier woorden

Onderzoekers van de Amerikaanse Chapman Universiteit hebben namelijk ontdekt dat praten over liefde en seks de kans op een goede vrijpartij vergroot. Voor het onderzoek werden mensen die erg tevreden zijn over hun seksleven ondervraagd. 75 procent van de mannen en 74 procent van de vrouwen zei ‘ik hou van jou’ tijdens de seks. Hoe meer er gecommuniceerd werd, hoe beter zij zich achteraf voelden.

Ook wees het onderzoek uit dat koppels die elkaar overdag seksueel getinte berichtjes sturen of zo nu en dan complimenten geven over elkaars prestatie in bed, betere seks hebben.

Let op! Voor het onderzoek werden mensen ondervraagd die minimaal drie jaar een relatie hadden. Kijk dus uit met het roepen van ‘ik hou van jou’.

Lees ook: Onthuld: Dit betekent de kleur van je slaapkamer voor je seksleven

Bron: Cosmopolitan SA, Beeld: Istock

Laatste nieuws

Zie ook