Sabia komt met emotioneel interview

2015 was een bewogen jaar voor Sabia. Eén van haar zwaarste, naar eigen zeggen. Van een miskraam tot de breuk met Rafael...

Lees ook

2015 was een bewogen jaar voor Sabia. Eén van haar zwaarste, naar eigen zeggen. Van een miskraam tot de breuk met Rafael; desondanks laat de 38-jarige zich niet uit het veld slaan en blijft ze optimistisch, zo vertelt ze aan de Duitse krant Hamburger Morgenpost.

Reddende engelen

In moeilijk tijden steunden haar vrienden haar onvoorwaardelijk. “Ik ben ook maar een mens en heb ook momenten dat ik in tranen uitbarst. Dan waren mijn vrienden er om me te troosten. En om dingen te zeggen, die ik eigenlijk helemaal niet horen wilde. Daar hecht ik heel veel waarde aan.” De brunette heeft ook een hoop lessen geleerd: “Ik heb wederom gezien dat je moet opkrabbelen. Opgeven is geen optie. Voor alles bestaat een oplossing. De zware periodes maken je sterker.” Sabia werkte dan ook met een coach samen. “Die heeft me geleerd de dingen positiever in te zien en gelukkig zijn heeft voor mij nu de hoogste prioriteit.”

Rafael en Sylvie

In het interview benadrukt ze dat ze zich absoluut nooit meer bezig wil houden met Rafael en Sylvie. “Natuurlijk zal Rafael deel van mijn verleden blijven uitmaken. En ook met Sylvie zal ik verband gebracht blijven worden. Maar voor mij zijn deze mensen heel ver weg. En ik ben ook echt heel blij dat dat feitelijk zo is. Ik wil me met hen ab-so-luut niet bezighouden.” Sabia heeft in ieder geval genoeg projecten lopen waar ze zich wél mee bezighoudt.

“Een jaar geleden dacht ik huisvrouw te blijven. Uit die bubbel werd ik weggeslingerd. En het is spannend. Ik zit bij een fantastisch modellenbureau en een contract getekend voor iets op tv. Ik heb in ieder geval geen rijke kerel meer nodig, die me onderhoudt en voedt.”

Lees ook: Sabia: ‘Ik ga net zo goed bij Starbucks werken’

Bron: Show, Hamburger Morgenpost, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook