Trouble in paradise bij de Victoria’s Secret Angels?

Al een tijdje gaat het gerucht rond dat de doorgewinterde Victoria's Secret Angels Adriana Lima en Alessandra Ambrosio e...

Lees ook

Al een tijdje gaat het gerucht rond dat de doorgewinterde Victoria’s Secret Angels Adriana Lima en Alessandra Ambrosio een ontzettende hekel zouden hebben aan nieuwkomers Kendall Jenner en Gigi Hadid. De 34-jarige Braziliaanse modellen zouden Gigi en Kendall twee ontzettend verwende meisjes vinden die alles te danken hebben aan hun beroemde familie. Adriana Lima reageert nu voor het eerst op deze harde geruchten.

Roddelpers

De roddels rondom de haat en nijd onder de modellen werden al gepubliceerd in verschillende roddelbladen en op websites, maar Adriana Lima is het nu zat. Op haar Instagram-account reageert ze fel op deze geruchten. Ze plaatst een foto van de roddels met daarbij de tekst: “Dit is absoluut niet waar. Magazines maken grote, neppe roddels zodat ze goed kunnen verkopen. Ik vind deze twee meiden helemaal geweldig, en ik kan bijna niet geloven hoe negatief sommige magazines soms kunnen zijn. Ik sta hierboven.”

The next generation

Kendall Jenner en Gigi Hadid liepen in 2015 voor het eerst mee op de catwalk van Victoria’s Secret. Angels Adriana en Alessandra liepen toen ook mee. Alessandra heeft niet op de roddels gereageerd. Waarschijnlijk zien we alle dames dit jaar gewoon weer met z’n alle op de meest fabuleuze catwalk van de wereld!

Lees ook: 11 Dingen die niemand je vertelt over een Victoria’s Secret model zijn

Bron: Vogue, Instagram, Beeld: ANP Foto

Laatste nieuws

Zie ook