Holly Hagan doet een boekje open over haar nieuwe lichaam

Geordie Shore's Holly Hagan is de afgelopen vijf jaar flink veranderd en heeft de tijden van felrode extensions en...

Lees ook

Geordie Shore’s Holly Hagan is de afgelopen vijf jaar flink veranderd en heeft de tijden van felrode extensions en double F dagen achter zich gelaten. De realityster heeft hard aan haar lichaam gewerkt en een streng dieet en een hoop uur in de sportschool later, is ze van kledingmaat 44 naar maatje 38 gegaan. Aan Heat Magazine vertelt ze precies hoe ze dat heeft gedaan.

Back in shape

Toen ze eerder dit jaar op de gevoelige plaat werd vastgelegd op het strand in Australië, leek het erop dat ze iets was aangekomen. Althans, als we de Britse media moeten geloven. Holly was echter vastbesloten weer back in shape te komen. Helaas kwam de 23-jarige niet met een wonderbaarlijke vetverbrander op de proppen, maar kwam het allemaal neer op minder eten en meer bewegen.

“Ja, tijdens de kerst ben ik aangekomen. Ik zag er toen niet op m’n best uit. Maar ja, ik zal niet de eerste of de laatste zijn”, zei Holly. “En als ik kilo’s kwijt kan raken als ik op tour ben en het net zo snel weer aan kan komen tijdens de opnames van Geordie Shore,dan kan iedereen het.” Wel zweert ze, uiteraard, bij haar eigen boek getiteld Holly Hagan’s Body Bible – 12 Week Fat-loss Guide. Sinds haar terugkeer naar de UK in februari, ging Holly van kledingmaat 40 naar maat 36 en verloor ze 4 kilo in één maand tijd.

Lees ook: Is Geordie Shore’s Holly Hagan nu écht te ver gegaan?

Bron: Heat Magazine, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook