De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je alt...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Scott Disick vertelt over de reactie van Mason en Penelope toen ze Caitlyn Jenner voor het eerst zagen

In een gesprek met een vriendin van Caitlyn, Jenny Boylan, vertelt Scott Disick uitgebreid over de eerste ontmoeting tussen zijn twee oudste kinderen en hun opa Bruce, die nu door het leven gaat als Caitlyn Jenner. “Caitlyn is de laatste tijd zó druk bezig met rondreizen en begrip krijgen voor transgenders over de hele wereld, dat mijn kinderen niet echt weten wat er nu daadwerkelijk aan de hand is. Ik weet ook niet of ze wel oud genoeg zijn om het te begrijpen,” onthuld Scott. “Mijn dochter was er bij de eerste ontmoeting helemaal okee mee. Ik denk ook niet dat ze zich realiseerde de opa nu oma is geworden. Mason was een beetje nerveus.”

Zijn Rob Kardashian en Blac Chyna verloofd?

Horen we daar wedding bells? Jazeker! Rob Kardashian heeft Blac Chyna ten huwelijk gevraagd! Blac Chyna plaatste namelijk een foto van haar en Rob waarbij ze een gigantische diamanten ring om haar vinger draagt. En ze lijkt hem maar al te graag te willen showen aan de rest van de wereld! Bij de foto schrijft ze: “YES!…!…!”

De diamanten ring om haar vinger heeft Rob maar liefst 325.000 dollar gekost. We kunnen niet wachten tot er meer nieuws volgt!

Kan Kanye Kim’s manier van leven nog wel aan?

Als we bronnen mogen geloven gaat Kanye West helemaal failliet aan de dure en luxe levensstijl van zijn vrouw Kim Kardashian. Want ja: waar rook is, is vuur. In zijn nieuwe nummer Saint Pablo rapt hij over dat hij niet genoeg geld heeft voor de rest van zijn leven. Goede vrienden zeggen dat hij altijd een luxe leventje heeft gehad, en dat hij bang is dat dit niet voor altijd zal duren. Ook zou hij bang zijn dan zijn dure leventje met dure tripjes, kleding, huizen, auto’s en juwelen snel voorbij zal is. Maar Kanye, hoe zit het dan met het fortuin dat vrouwtje Kim in het laatje brengt?

Bron: Hollywood Life, I Am Cait, Beeld: ANP Foto, Getty

Laatste nieuws

Zie ook