We weten éíndelijk wie Toon is

Opeens was-ie overal: Toon. Bijna alle BN'ers staan met hem op de foto en posten vrolijke kiekjes met deze mysterieuze j...

Lees ook

Opeens was-ie overal: Toon. Bijna alle BN’ers staan met hem op de foto en posten vrolijke kiekjes met deze mysterieuze jongen. Maar wie is Toon? LINDA. Nieuws is daar nu achter gekomen. Tadaaaa!

Toontje lager zingen

Lieke van Lexmond, Kim Feenstra, Fred van Leer en Dave Roelvink staan allemaal vrolijk met Toon op de foto. Is Toon een personal trainer, een styliste, een coach of DJ? Deze mysterieuze man poseert met menig BN’er op de foto. Maar waar de BN’ers stralen en lachen naar de camera, lijkt Toon nog niet helemaal op zijn plek in de spotlights. Waar Toon vandaan komt en wie hij is? Daar is nu een antwoord op!

Het mysterie ontrafeld

Volgens een oplettende kijker is het namelijk allemaal een marketingstunt. De marketingafdeling van productiebedrijf NewBeTV verdient een dikke pluim! Zij zoeken namelijk figuranten voor een nieuwe serie met de naam, jawel, Toon! Uit het onderzoek van LINDA. is gebleken dat Toon per ongeluk met een nummer op YouTube belandt en razendsnel beroemd wordt. En dat is nou net wat hij niet wil. Toon moet zich telkens weer uit de ongemakkelijke situaties zien te redden die hierdoor ontstaan.

Benieuwd waar je deze mysterieuze man al eens eerder zag? Nou, onder andere bij déze BN’ers:

Enorm gegierd met #Toon vandaag. Heel die garderobe door de detox heen #koekoek #glazigeblikalles

A video posted by Fred van Leer (@fredvanleer) on

Toon!! Draai zijn track helemaal kapot #loveit #teaun

A photo posted by Manuel Broekman (@manuelbroekman) on

Lees ook: Waarom alle beauty-guru’s een ui over hun wenkbrauwen smeren

Bron: LINDA. Nieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook