Sabia onthult sexy kiekje

2015 Was een bewogen jaar voor Sabia. Eén van haar zwaarste, naar eigen zeggen. Van een miskraam tot de b...

Lees ook

2015 Was een bewogen jaar voor Sabia. Eén van haar zwaarste, naar eigen zeggen. Van een miskraam tot de breuk met Rafael; desondanks laat de 38-jarige zich niet uit het veld slaan en blijft ze optimistisch, zo vertelt ze aan de Duitse krant Hamburger Morgenpost. En dat laat ze zien in deze supersexy fotoshoot!

Sexy lady

In het interview met de Duitse krant laat Sabia weten dat ze ooit van plan was om huisvrouw te blijven. Dat is nu echter niet meer aan de orde. “Het is spannend. Ik zit bij een fantastisch modellenbureau en heb een contract getekend voor iets op tv. Ik heb in ieder geval geen rijke kerel meer nodig, die me onderhoudt en voedt,” zegt de voormalige voetbalvrouw. En dat ze haar eigen boontjes kan doppen kunnen we maar al te goed zien in de sexy fotoshoot die ze heeft gedaan afgelopen week. Ze plaatste het pikante kiekje op Instagram.

Opvallend

Wat opvallend is, is dat Sabia ontzettend dun lijkt op deze foto. En dat is best gek, aangezien ze net zwanger is geweest. In december afgelopen jaar kreeg ze een miskraam van haar kindje met Rafael van der Vaart. Zou ze keihard zijn gaan sporten, of zou er een addertje onder het gras zitten? Dat laten we even in het midden. Bekijk de sexy foto hieronder.

Lees ook: Sabia komt met emotioneel interview

Bron: Instagram, Beeld: Instagram, ANP Foto

Laatste nieuws

Zie ook