Toen & Nu: zangeres JoJo

Luisterde jij vroeger ook altijd naar de hysterisch populaire liedjes van zangeres JoJo? Met haar wereldberoemde nummers...

Lees ook

Luisterde jij vroeger ook altijd naar de hysterisch populaire liedjes van zangeres JoJo? Met haar wereldberoemde nummers Too little too late en Leave beschreef ze precies de huidige situatie van jouw puberale liefdesleven destijds. Daarna leek je idool zo ongeveer van de aardbodem te zijn verdwenen. Benieuwd wat JoJo nu doet in het dagelijks leven, en hoe ze er nu uitziet? Zet je maar schrap, want hier komt het!

JoJo

Maar liefst 12 jaar geleden brak het tieneridool door met haar hit Leave. In 2005 bracht ze het nummer Baby it’s you uit en in 2007 haar hit Too little too late. JoJo, wiens echte naam Joanna Noëlle Blagden Levesque is, is nu 25 jaar oud, en is nog niet uit de spotlights verdwenen!

Acteren

Naast zingen in JoJo ook nog een carrière als actrice gestart. Zo speelde ze in de films Aquamarine (2006), True confessions of a Hollywood Starlet (2008) en G.B.F. (2013). Benieuwd hoe deze duizendpoot er nu uitziet? Scroll dan snel naar beneden! Ook nog even die oude hit terugluisteren? Ook die staat onderin dit artikel!

Lees ook:

Toen

Nu

Bron: Wikipedia, OK! Magazine, Beeld: Getty, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook