Ayse: “Haroon is een manipulator, en één van de meest extreme soort”

In een sneak peek van de laatste aflevering van het mateloos populaire Temptation Island heb je misschien al gezien dat...

Lees ook

In een sneak peek van de laatste aflevering van het mateloos populaire Temptation Island heb je misschien al gezien dat Ayse haar Haroon toch nog een kans wil geven, na alle ellende die hij heeft veroorzaakt op het eiland. Eenmaal thuis, bleek hij haar gewoon weer te bedriegen met andere vrouwen. Zou ze er nu wel echt klaar mee zijn? Aan het Vlaamse Dag Allemaal doet ze haar verhaal.

Zijn ware gezicht

Haar ex-vriend Haroon was in de veronderstelling dat Ayse geen beelden had gezien van de momenten dat hij vreemdging, en verheugde zich op het weerzien met haar. Dit was echter niet het geval. “Ik heb toen een heel andere kant van Haroon gezien”, zegt Ayse nu in Dag Allemaal. “Eén waar ik flink van geschrokken ben. Dat hij zijn fouten niet wou toegeven, deed me beseffen dat hij een man met meerdere gezichten is.”

Nog een kans

Na dit alles besloot ze hem na het Temptation-avontuur tóch nog een kans te geven. “Wij hebben heel lang gepraat, ja. Haroon heeft zich toen honderdduizend keer verontschuldigd. ‘Nooit wil ik je kwijt, ik meen het’, zei hij. En ik dacht: ‘Oké, wat er in Thailand is gebeurd, laten we achter ons.’ Een nieuwe start, weet je wel.” Helaas voor Ayse mocht dit niet baten. “Haroon is een manipulator, en één van de meest extreme soort. Bij mij kwam hij daar altijd mee weg. Ik dacht: ‘Hij is zo lief, dan zal hij toch écht wel van me houden.’ Maar sinds ‘Temptation Island’ zijn we tamelijk bekend in Nederland. Plots begonnen wildvreemde mensen me foto’s toe te sturen. Van Haroon, flirtend met andere vrouwen. Wéér ontkende hij: ‘Maar dat ben ík niet, die foto’s zijn getrukeerd!’ Komaan, zeg!”

Over en uit

“Als ik optel met hoeveel vrouwen hij mij intussen al heeft bedrogen… Ik voel me héél diep gekwetst.” Ayse is diep gekwetst en is helemaal klaar met haar ex. “Ons verhaal is uitverteld, punt. Ook voor mijn familie is dit niet prettig, trouwens. Ook zij voelen zich geschoffeerd door Haroons wangedrag. Mijn ouders waren dan ook erg teleurgesteld in hem. Maar ík ben degene geweest die zei: ‘En nu is het gedaan! Ik heb er genoeg van.’”

Lees ook: Dit Temptation Island koppel krijgt een kindje!

Bron: Shownieuws, Beeld: iStock, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook