Adv: Deel jouw juweel van een verhaal met Pandora en win mooie prijzen

Het armbandje dat je oma je cadeau gaf, de oorbellen die je op je eerste vakantie zonder ouders kocht, de ketting die je...

Lees ook

Het armbandje dat je oma je cadeau gaf, de oorbellen die je op je eerste vakantie zonder ouders kocht, de ketting die je van je eerste vriendje kreeg: allemaal verhalen om door een ringetje te halen. Herinner je jouw mooiste herinnering aan een sieraad nog? Grazia’s hoofdredacteur Annelies Pijper wel.

Grazia’s Annelies

“Mijn opa en oma hadden vroeger een boerderij en elk jaar spaarde mijn opa van het geld dat hij verdiende een deel om een mooi sieraad voor mijn oma te kopen. Zo had mijn oma in de loop der tijd een juwelendoosje vol schatten verzameld. In haar schatkistje zaten onder andere twee gouden ringen, een met een rode en een met een blauwe edelsteen. Toen mijn zusje en ik klein waren, vertelde ze dat de ring met de rode steen later voor mij was, en die met de blauwe steen voor mijn zusje. Een keuze waarin wij ons prima konden vinden omdat dat destijds onze lievelingskleuren waren. Toen we volwassen werden, kregen we allebei ‘onze’ ring.”

Generatie op generatie

“Toen mijn dochtertje van drie onlangs samen met mij in mijn eigen sieradendoosje keek, pakte zij de ring met de rode steen er direct uit. Ze vond hem prachtig en wilde hem haast niet meer loslaten. Ook al is ze nu nog veel te klein, ik weet zeker dat als ze later groot is, ik de ring zal overdragen aan haar, inclusief het verhaal erachter. Zo gaan sieraden niet alleen over van moeder op dochter, maar ook van generatie op generatie. Een sieraad is voor mij een van de mooiste cadeaus die je kunt krijgen en geven. Het is een cadeau dat bij je blijft en de waarde ervan wordt met de jaren alleen maar groter.”

Win, win, win!

PANDORA is een van de grootste sieradenmerken ter wereld. Het staat voor hoge kwalitatieve sieraden voor een betaalbare prijs. Stiekem zijn wij ook enorm benieuwd naar jouw verhaal. Heb jij ook zo’n speciale band met je moeder, dochter, zus of vriendin? Deel dan snel (voor 18 mei) jouw verhaal via [email protected] met ons. Het állermooiste verhaal wordt beloond met PANDORA sieraden naar keuze met een winkelwaarde van maximaal €200 en een publicatie + fotoshoot in Grazia. Vergeet bij je ingezonden verhaal niet je naam, telefoonnummer en uiteraard een mooie foto van jou en haar mee te sturen. We kunnen niet wachten om je verhaal te lezen!

Alvast de sieraden bekijken? Klik hier. Onze favorieten zie je hieronder.

Klik hier voor de actievoorwaarden.

@gallery(1006149)

Laatste nieuws

Zie ook