Janet Jackson (49) hint op zwangerschap

Janet Jackson heeft via Twitter bekendgemaakt dat ze al haar concerten van The Unbreakable Tour heeft geannuleerd omdat...

Lees ook

Janet Jackson heeft via Twitter bekendgemaakt dat ze al haar concerten van The Unbreakable Tour heeft geannuleerd omdat zij en haar man te druk bezig zijn met het krijgen van een baby. In het filmpje zegt de zangeres echter niet dat ze zwanger is, maar als we de volgende beelden mogen geloven, hint ze wel degelijk op een zwangerschap. En dat is en big deal voor de 49-jarige superster.

Touren

In het filmpje vertelt ze: “Ik moet op doktersadvies rust houden. Ik ben jullie niet vergeten. Ik hervat de tour zodra ik kan.” Ze annuleerde al eerder het Europese deel van haar tournee, waaronder in de Ziggo Dome. Ze zou 14 mei weer beginnen in Las Vegas, maar dat gaat nu niet meer door.

BabyBoom

Janet Jackson is in 2012 getrouwd met zakenman Wissa Al Mana en nog kinderloos. Ze heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze wel nog een kinderwens heeft. Hoewel ze nog niet heeft gezegd dat ze echt zwanger is, probeert ze op deze foto wel te hinten dat het waar is. Wat denk jij?

Lees ook: Chrissy Teigen’s zwangerschap een grap?

Bron: RTL Boulevard, RTL Nieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook