De Kardashian Kompilatie

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd w...

Lees ook

De Kardashians: you hate ‘em or you love ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom Kardashian Kompilatie!

Kardashians nemen verloving van Rob niet serieus

Terwijl vrienden van Rob en Blac Chyna het stel massaal op social media feliciteren met hun verloving, hebben zijn moeder Kris en zussen Kourtney, Kim, Khloe, Kendall en Kylie niks van zich laten horen. Waarom? Ze vragen zich af hoe lang de verloving zal duren, omdat Rob eerder impulsieve aanzoeken heeft gedaan bij exen Rita Ora en Adrienne. Volgens hen is het slechts een kwestie van tijd tot de verloving wordt verbroken.

Blac Chyna verandert binnenkort haar naam

Het is hét nieuws van de afgelopen paar dagen: de verloving van Rob en Blac Chyna. Als alles volgens plan verloopt, stappen de twee binnenkort in het huwelijksbootje én zal Blac haar naam veranderen. Hoe ze dan gaat heten? Angela Kardashian. Haar geboortenaam is Angela White. “Ze is door het dolle heen, super blij”, laat een bron weten. Kunnen we nóg een Kardashian aan?

Tyga reageert op de verloving van Rob en Blac Chyna

Hoe Tyga erover denkt dat hij straks niet alleen de vader, maar ook de oom van zijn eigen kind is? Daar heeft hij totaal geen problemen mee. “Het maakt mij gelukkig om de moeder van mijn zoon gelukkig te zien”, schrijft hij op Twitter. Maar dat er grappen worden gemaakt over de ietwat ingewikkelde familiesituatie (Tyga heeft een kind met Blac en heeft nu een relatie met het halfzusje van Rob, Kylie Jenner) vindt hij ongepast, vooral voor zijn zoontje. “Alleen een kwaad hart zou negativiteit op een kind richten en grappen over hem maken vanwege een situatie waar hij geen controle over heeft.”

Kim Kardashian heeft spijt van weglaseren babyhaartjes

Kim heeft jaren geleden de babyhaartjes op haar voorhoofd weg laten laseren, maar heeft daar achteraf gezien spijt van. “Ik had zoveel babyhaartjes op mijn voorhoofd dat ik er puistjes van kreeg”, schrijft ze op haar site. “Ik heb ook mijn nek laten laseren, omdat ik een harige nek had. Ze werden toch altijd weggephotoshopt en ik dacht dat het mooier was. Nu mis ik mijn haartjes, ze geven een jeugdige uitstraling.”

Laatste nieuws

Zie ook