Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Teen Mom Catelynn Lowell update vanuit rehab

Afgelopen maand is Catelynn, na een lange strijd tegen depressie en angst, vertrokken naar rehab in Arizona. Voordat ze vertrok liet ze vanuit het vliegtuig weten: “Arizona, ik kom eraan… Ik kan niet wachten om terug te gaan naar mijn ware ik… Dit is voor mij en mijn familie.. Novalee en Tyler ik hou héél veel van jullie!!!” Voor het eerst sinds haar vertrek laat ze nu weten hoe het met haar gaat. Via Twitter geeft de Teen Mom-ster een kleine update: “Ik wil jullie laten weten dat het hartstikke goed gaat! Dit is de beste keuze die ik ooit voor mezelf heb gemaakt… Ik kom snel naar huis #bedanktvoorjulliesteun”

Chris Brown aangeklaagd

Chris Brown kan niet alleen zingen, maar heeft ook een kledinglijn genaamd Confuzed. Hier is graffitiartiest Andre Khazrei niet zo blij mee, want hij zou de naam Confused al dertien jaar gebruiken en vastgelegd hebben als merknaam. Reden genoeg voor hem om de zanger voor de rechter te slepen.

Tom Cruise is weer verliefd

Tom Cruise en zijn assistent Emily Thomas zijn naar verluidt tot over hun oren verliefd. De geruchten gingen al langer, maar werden nooit bevestigd. Op de set van Tom’s nieuwe film zou hij haar nu ook echt als ‘zijn vriendin’ hebben voorgesteld.

Laatste nieuws

Zie ook