Weer een nieuw kapsel voor Leontine Borsato

Afgelopen zondag ging Leontine Borsato samen met manlief Marco naar de première van SKY en werd ze speciaal voor de gele...

Lees ook

Afgelopen zondag ging Leontine Borsato samen met manlief Marco naar de première van SKY en werd ze speciaal voor de gelegenheid onder handen genomen door Leco van Zadelhoff. Helaas viel haar nieuwe kapsel niet bij iedereen in de smaak. Dus gaat ze nu wéér voor een nieuwe look!

New hair, don’t care

Na een pittige reactie van Leontine op al het negatieve commentaar, heeft ze samen met Leco toch besloten om de coupe weer een make-over te geven. Op Instagram heeft Leco een kiekje geplaatst van Leontine en haar new and improved kapsel. Haar verdunde krullen zijn nu nog minder zichtbaar en de pony is gebleven. Daarnaast is er ook nog een likje verf overheen gegaan en heeft de presentatrice nu koperblonde lokken.

Reacties

Veel mensen waren fan van Leontine’s eerdere bos krullen, want weer zijn de meningen verdeeld. “Wauw, prachtig! Vorige was ook top, maar ja, met zo’n mooi gezicht is dat al snel zo! Ik teken ervoor om er zo uit te zien op m’n 48ste!”, “Prachtig!!” en “Mooi je lijkt door dit kapsel 10 jaar jonger. Super!” luiden onder de foto. Maar ook: “Identiteitscrisis? Of geschrokken van alle kritiek?” en “Vind t jammer vond de krullen niet mooi en dit ook niet en je hebt zo’n mooie kop”

Lees ook: Zien: Het nieuwe kapsel van Rita Ora

Bron: Instagram, Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook