Déze Temptation Island kandidaat verminkt zichzelf voor de liefde

Temptation Island, we blijven smullen van alle drama. Eerder bleek een Temptation-verleidster betrokken te zijn bij een...

Lees ook

Temptation Island, we blijven smullen van alle drama. Eerder bleek een Temptation-verleidster betrokken te zijn bij een prostitutiezaak, zou dít het bewijs zijn dat het hele programma nep is en is de eerste Temptation-baby op komst. En nu hebben we weer een bizarre ontdekking gedaan.

Haroon de vreemdganger

In een sneak peek van de laatste aflevering van het mateloos populaire Temptation Island heb je misschien al gezien dat Ayse haar Haroon toch nog een kans wilde geven, na alle ellende die hij had veroorzaakt op het eiland.

Eenmaal thuis, bleek hij haar gewoon weer te bedriegen met andere vrouwen. “Sinds ‘Temptation Island’ zijn we tamelijk bekend in Nederland. Plots begonnen wildvreemde mensen me foto’s toe te sturen. Van Haroon, flirtend met andere vrouwen. Wéér ontkende hij: ‘Maar dat ben ík niet, die foto’s zijn getrukeerd!’ Komaan, zeg!”

De waarheid

Eén van die vrouwen waarmee hij haar bedroog, was Ashley. Maar ook zij voelt zich in de maling genomen door Haroon: “Hij vertelde mij dat hij uit elkaar was met zijn ex en dat hij serieus op zoek was naar iemand waar hij zijn leven mee kon delen.” Haroon ontkende dit.

Woedend was Ashley en plaatste een nieuw bericht: “Omdat hij zegt dat alles fake is en hij met niemand gedatet heeft? Wil jij mij zo voor gek zetten en doen alsof ik lieg? Is goed! Dan zal ik mij bewijzen dat ik de waarheid spreek. Als jij mij publiekelijk voor gek zet dan mag ik publiekelijk mijn kant van het verhaal vertellen.”

Verminking

Zo gezegd, zo gedaan, want ze plaatste de WhatsApp-gesprekken met Haroon op Facebook. Daarin is onder andere te zien dat hij haar een foto stuurt van zijn bebloede hand. Hij zegt dat hij dat voor haar heeft gedaan, omdat hij haar zo leuk vindt en haar zo graag terug wil.

De berichten zijn inmiddels niet meer zichtbaar op haar Facebook-pagina.

Lees ook: Ayse: “Haroon is een manipulator, en één van de meest extreme soort”

Bron: Shownieuws, Beeld: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook