Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Demi Lovato valt op podium

Whoops! Demi is zeker niet de eerste die een slippertje op het podium maakt, maar wel één van de weinigen die haar val zo geweldig oppakt. Vlak voordat ze Reilly Fox moest aankondigen bij het WE Day event in Los Angeles, gleed ze uit. Liggend op de grond gooide ze haar handen in de lucht. “Ik ben oke!”, riep ze, waarna haar fans weer opgelucht adem konden halen.

Nicki Minaj verlaat podium nadat fan haar plek inpikt

Bij ieder concert laat Nicki een aantal fans uit het publiek het podium opkomen. Ze mogen een beetje meedansen of soms zelfs meezingen. Tijdens het concert in Zuid-Afrika kreeg een fan de gelegenheid om te zingen. Maar toen deze jongen de microfoon aanpakte om Bottom’s Up verder te rappen, wist Nicki niet wat haar overkwam. Hij ging helemaal op in het lied en rapte alsof het zijn eigen concert was. Uiteindelijk verliet Nicki maar het podium, want tja, ze was niet meer nodig…

Anne Hathaway bevallen van zoontje

Hoera! Anne Hathaway blijkt op 24 maart al te zijn bevallen van een zoontje. De kleine spruit, die de naam Jonathan Rosebanks Shulman heeft gekregen, hebben ze goed verborgen kunnen houden, net als de zwangerschap die Anne en hubby Adam Shulman nooit hebben aangekondigd. “De baby is erg gezond en is omringd met vrienden en familie in Los Angeles”, meldt een bron.

Bron: Eonline.com, Hollywoodllife.com, Beeld: Twitter, Getty, YouTube

Laatste nieuws

Zie ook