Heeft Selena Gomez aan zich laten sleutelen?

Selena Gomez, heb je soms een bezoekje aan de plastisch chirurg van Kylie Jenner gebracht? De zangeres werd op het vlieg...

Lees ook

Selena Gomez, heb je soms een bezoekje aan de plastisch chirurg van Kylie Jenner gebracht? De zangeres werd op het vliegveld gespot met grotere lippen dan normaal. Gevalletje lipfillers?

Pretty pout

Op de luchthaven van Los Angeles werd de ex van Justin Bieber door de paparazzi en hun camera’s begroet. Die foto’s verschenen binnen no-time online en wat meteen opviel waren de ‘nieuwe’ lippen van Gomez. Haar bovenlip is een stuk voller, zelfs iets groter dan haar onderlip. Er gaan dan ook geruchten dat Selena wat hulp heeft gehad van een dokter om deze kissy lips te creĆ«ren. Foto’s van haar nieuwe lippen kun je HIER bekijken.

Geen geheim

Naast haar lippen, is ook het haar van Selena niet echt. Ze draagt al jaren haarextensions, onthulde ze onlangs. In tegenstelling tot veel andere celebs, maakt ze daar geen geheim van. Zo zei ze op tv tegen een presentatrice: “Jouw haar is zo mooi… Dat van mij, trouwens, is heel erg nep.” Tje, je kunt er maar beter eerlijk over zijn toch?

Lees ook: Is dit het nieuwe liefje van Selena Gomez?

Bron: Hollywoodlife.com, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook