Heidi Montag verkiest Spencer Pratt boven haar moeder

Nadat The Hills stopte, is het een lange tijd stil geweest rondom Heidi Montag en Spencer Pratt. Heidi doet nu haar...

Lees ook

Nadat The Hills stopte, is het een lange tijd stil geweest rondom Heidi Montag en Spencer Pratt. Heidi doet nu haar uiterste best om een comeback te maken en is samen met haar moeder te zien in een nieuw televisieprogramma. En daar doet ze een opmerkelijke uitspraak.

Tv programma

Heidi en haar moeder Darlene zijn samen te zien in de nieuwe Amerikaanse realityserie The mother/daughter experiment. Voor het programma worden verschillende bekende moeders en dochters met relatieproblemen bij elkaar in een huis gezet. Door middel van verschillen therapiesessies zou de moeder-dochter-band weer helemaal hersteld moeten worden. Bij Heidi en haar moeder is daar echter nog lang geen sprake van.

Ruzie

Heidi en haar moeder hebben al sinds de opnames van de hitserie The Hills ruzie. Hun ruzies gingen voornamelijk over Heidi’s liefje Spencer en alle chirurgische ingrepen die Heidi is ondergaan. Hierdoor hebben moeder en dochter zeker anderhalf jaar geen contact met elkaar gehad.

Tijdens een één op één interview met de cameraman, doet Heidi in een aflevering een bijzondere uitspraak. Ze laat weten dat het voor haar erg makkelijk is om een beslissing te maken als ze zou moeten kiezen tussen haar moeder en haar bae Spencer: “Ik zal altijd Spencer verkiezen boven mijn moeder.” Ouch!

Lees ook: Spencer Pratt en Heidi Montag doen boekje open over The Hills

Bron: Show.nl, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook