Trouble in paradise voor Dirk Kuijt?

Het zou helemaal niet koek en ei zijn in de familie van Dirk Kuijt. In 2007 overleed de vader van Dirk aan slokdarmkanke...

Het zou helemaal niet koek en ei zijn in de familie van Dirk Kuijt. In 2007 overleed de vader van Dirk aan slokdarmkanker. Dirk was erg close met zijn vader, en hun band was dan ook enorm sterk. Dat zijn moeder nu een grote stap wil nemen in haar leven valt de voetballer zwaar, en de twee zouden elkaar dan ook niet meer zien.

Huwelijksproblemen

De moeder van Dirk heeft al een tijdje een nieuwe vriend, maar heeft nu ook plannen om te hertrouwen. Dirk zou het hier absoluut niet mee eens zijn. Dat ze een nieuwe vriend heeft is tot daar aan toe, maar trouwen gaat hem te ver. Zijn moeder schijnt dit onzin te vinden en zou gewoon verder willen met haar leven. De ruzie is zo hoog opgelopen dat moeder en zoon elkaar nu een tijdje niet meer zien.

Wat er komen gaat

Een bron vertelt aan het weekblad Privé: “Het is de vraag of hij dit voorjaar aanwezig zal zijn bij de bruiloft. Het is treurig, want Joke zit er enorm mee. Maar zij wil haar eigen geluk ook niet onderdrukken.” Dirk zelf wil niet reageren op de geruchten.

Lees ook: Johan Cruijff op 68-jarige leeftijd overleden

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws