Boze Lil’ Kleine uitgelachen op Twitter

Lil' Kleine is pissed. Als het aan hem ligt vliegt hij nooit meer met vliegtuigmaatschappij KLM. Dat liet hij met een no...

Lees ook

Lil’ Kleine is pissed. Als het aan hem ligt vliegt hij nooit meer met vliegtuigmaatschappij KLM. Dat liet hij met een nogal duidelijke tekst via Twitter weten. “Nooit meer met KLM vliegen kut maatschappij. Schandalig hoe jullie met je klanten om gaan..” Klare taal van de Nederlandse rapper dus.

Te laat

Wat is nu het verhaal achter deze pittig tweet? Lil’ Kleine (Jorik Scholten zoals hij echt heet) moest een vliegtuig halen, maar kwam – zoals hij zelf zegt – slechts één seconde te laat. En ja, toen vertrok het vliegtuig voor zijn neus. Van KLM moest hij daarom vier nieuwe tickets (400 euro per stuk) kopen. En daar baalde de rapper goed van.

Uitgelachen

Maar op Twitter staat men toch echt aan de kant van de KLM, want ja dan moet je maar niet te laat komen. Al snel begon men de rapper belachelijk te maken op Twitter. “Was ik een seconde te laat voor het 20 uur journaal, was het gewoon al begonnen. Nooit meer NOS Journaal!”, aldus iemand. “Ik kwam net een minuut na sluitingstijd bij de AH. Nooit meer Appie voor mij”, aldus een ander via social media. Al snel was de hashtag #lilkleinetweet geboren en was de rapper voor een lange tijd het mikpunt van spot.

Danielle van Aalderen

Ook Danielle van Aalderen, de ex van Lange Frans, reageerde op Lil’ Kleine, maar dat liep niet zo goed af…

Bron: Twitter/ Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook