Hoera! Liza Sips is bevallen!

Liza Sips en haar veertien jaar oudere vriend Ralph Manheimis zitten op een blauwe wolk. De actrice is bevallen van haar...

Lees ook

Liza Sips en haar veertien jaar oudere vriend Ralph Manheimis zitten op een blauwe wolk. De actrice is bevallen van haar eerste kindje: zoon Jonathan, roepnaam Jonah.

Baby boy

Liza maakte in september vorig jaar bekend zwanger te zijn en was er vanaf het begin al open over dat ze in verwachting was van een zoon. “Ik heb mezelf altijd als moeder van een jongen gezien. Ralph riep in het begin quasi neutraal dat het hem niets uitmaakte, maar ging uit zijn dak toen ze zeiden: ‘Gefeliciteerd, u wordt vader van een jongetje’”, vertelde ze voor haar bevalling in Grazia.

De naam hield het koppel voor zichzelf, maar hadden ze ruime tijd van tevoren uitgekozen. “Voordat ik überhaupt in verwachting was, zijn we in een soort van brainstorm hardop namen gaan bedenken. We hadden allebei dezelfde lievelingsnaam.”

Jonge moeder

De 25-jarige Liza heeft er bewust voor gekozen om jong moeder te worden. “Het leek me altijd al heel leuk om jong moeder te worden. Dat komt doordat ik zelf een jonge moeder heb met wie ik altijd heel close ben. Ik vind het fijn dat ik altijd alles met haar kan bespreken en doen”, vertelde ze eerder al. “Het is ook niet zo dat ik van school af kom en pats-boem zwanger ben. Ik was zestien toen ik begon met Goede Tijden en zeventien toen ik op mezelf ging wonen. Ik heb mijn dingen dus wel gedaan, mijn jeugd drie keer beleefd en nu ben ik echt klaar voor het ouderschap met Ralph.”

Gelukkig ging alles soepel. “Ik was heel snel zwanger. Op het eind van de draaiperiode ben ik gestopt met de pil. Toen ik klaar was met filmen, gingen we een weekje naar Zuid-Frankrijk. Op dat moment had ik al een beetje een vermoeden. Thuis bleek ik in verwachting te zijn. Ralph en ik keken elkaar stralend aan en ik kreeg huilend de slappe lach.”

Volgende stap

Eerst gaan ze natuurlijk genieten van de kleine, maar daarna? “Ralph en ik willen allebei graag trouwen. Grappig, want vroeger was ik daar niet mee bezig. Ik fantaseerde wel over moeder worden, maar niet over een bruiloft. Door Ralph is dat helemaal veranderd, ik heb nu zoiets van: ik wil graag jouw vrouw zijn. En straks is het nog leuker als er een kleintje bij is.”

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook