Hailey Baldwin bevestigt dat ze met Justin Bieber aan het daten is

Of Hailey Baldwin en Justin Bieber nou wel of geen stelletje waren, bleef een raadsel. Tot nu.'Goede vrienden'Al sinds 2...

Lees ook

Of Hailey Baldwin en Justin Bieber nou wel of geen stelletje waren, bleef een raadsel. Tot nu.

‘Goede vrienden’

Al sinds 2014 duiken er zo nu en dan geruchten op over een vermeende romance tussen de twee. Tijdens hun vakantie op Saint Barthélemy begin dit jaar begon het erop te lijken dat Justin en Hailey toch echt meer dan vrienden waren. Ze brachten oud & nieuw samen door en vierden het nieuwe jaar met een intiem kiekje. De tortelduifjes kwamen echter met de bekende Hollywood-smoes op de proppen: ze waren slechts goede vrienden.

K-i-s-s-i-n-g

Toen ze vervolgens zoenend op de foto werden gezet, was er geen ontkennen meer mogelijk: het model en de zanger waren een setje.

Vorige maand kwam echter naar buiten dat Justin en Hailey een punt achter hun relatie hadden gezet. “Hailey is momenteel niet aan het daten. Ze hangt gewoon wat rond met vrienden en ze is aan het werk”, vertelde een bron aan E! Online.

De waarheid

Nu doet de 19-jarige blondine eindelijk zelf een boekje open over Justin. Ze datet namelijk wel degelijk met hem, maar makkelijk is het niet. “Ik wil die aandacht liever niet. Al die berichtjes die binnenkomen, gekke telefoontjes… Het is zwaar om te daten met iemand uit de industrie”, vertelt ze aan Marie Claire. “Je moet sterk zijn en hebt echt een dikke huid nodig.” En dus probeert ze haar liefdesleven zoveel mogelijk privé te houden.

Heel serieus is het trouwens niet. Ze daten beiden namelijk ook met anderen. “We zijn geen monogaam koppel. Relaties op deze leeftijd zijn al moeilijk genoeg.”

Bron: Telegraaf, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook