Rafael van der Vaart vertelt over zijn nieuwe liefde Estavana

Rafael van der Vaart denkt in zijn nieuwe vriendin Estavana Polman nu echt de ware te hebben gevonden. Hij doet een boek...

Lees ook

Rafael van der Vaart denkt in zijn nieuwe vriendin Estavana Polman nu echt de ware te hebben gevonden. Hij doet een boekje open over zijn liefdesleven in Helden: “Ik was het vertrouwen in vrouwen en de liefde verloren.”

Verloren

Na zijn huwelijk met Sylvie Meis, strandde ook zijn relatie met Sabia. En niet op een vriendschappelijke manier Toen vond hij troost bij model Christie Bokma, maar ook dat liep niet goed af. Hij was zijn vertrouwen in vrouwen en de liefde helemaal verloren, vertelt hij in de sportglossy.

Verliefd

En toen was daar opeens handbalster Estavana, die zijn hart veroverde. “Ik geloofde niet meer in een echte relatie. En dan ineens is dat vertrouwen toch weer terug. Dat maakt me blij en dan ga ik er ook voor”, vertelt Rafael, die duidelijk tot over zijn oren verliefd is.

Handbalman

“Ik heb meteen na de eerste kennismaking gezegd dat ik naar Hamburg ga als ik vrij ben. Ik heb het nog niet vaak meegemaakt dat een vrouw tegen me zei: ‘Je hebt volkomen gelijk dat je eerst naar je zoon gaat.’ Zulke kleine dingen zijn voor mij heel bepalend”, laat de voetballer weten.

Hij gaat er dan ook helemaal voor. “Ik ga ervoor en het is aan mij om niet alleen de eerste, maar ook een goede ‘handbalman’ te zijn.”

Bron: Shownieuws, Telegraaf, Helden, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook