Christina Curry laat zien wat ze met haar billen kan

Christina Curry ging onlangs volledig uit de kleren, poseerde topless voor i-D Magazine en showt nu haar bilpartij op so...

Lees ook

Christina Curry ging onlangs volledig uit de kleren, poseerde topless voor i-D Magazine en showt nu haar bilpartij op social media.

Up and down

“Mijn stemming wanneer werk + maandag en alle onzin voorbij zijn”, schrijft ze bij een filmpje op Instagram. De dochter van Patricia Paay en Adam Curry staat in haar ondergoed in de badkamer en beweegt haar billen op en neer. Up and down, up and down…

Normaal leven

Christina zit duidelijk lekkerder in haar vel dan een tijd geleden. Ze besloot zich terug te trekken uit de showbizz-wereld en een ‘normaal’ leven te leiden. Ze ging na de breuk met rockzangeres Elle Bandita bij een biologische winkel werken en dat deed haar goed. “Ik woonde ineens alleen en werd een enorme kluizenaar. Ik zat dagenlang met de gordijnen dicht in huis. Mijn beste vriendin heeft me aan deze baan geholpen en laat me langzaam weer integreren in de maatschappij.”

Ik vertrek

Binnenkort pakt Christina haar biezen en verkast ze weer naar de Verenigde Staten. “Dit voelt gek, maar de datum is vastgesteld – 26 juli zal ik officieel verhuizen terug naar de andere kant van de oceaan”, schrijft Christina bij de foto op Instagram. Ze heeft van 2009 tot en met 2012 in Amerika gewoond, naar aanleiding van de scheiding van haar ouders.

Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook