Marvin van Temptation Island is niet meer welkom bij familie

Het is vast niemand ontgaan dat Marvin een bijzondere Temptation Island kandidaat was. Hij had een relatie met zowe...

Lees ook

Het is vast niemand ontgaan dat Marvin een bijzondere Temptation Island kandidaat was. Hij had een relatie met zowel Isabel en Louise en liet spontaan een Jill ’tattoo’ zetten. Maar zijn roem had ook nare gevolgen. Hij was namelijk dagenlang niet meer welkom bij zijn familie, ouch!

Vrouwelijke aandacht

In Dag Allemaal doet Marvin een boekje open over zijn leven na Temptation Island. Dankzij het programma heeft hij zeker geen tekort aan vrouwelijke aandacht. “Als ik zou willen, had ik constant een nieuwe scharrel. Eigenlijk is ’t ziek. Ik bedrieg mijn vriendin in Temptation Island en plots willen alle vrouwen met mij op de foto”, zegt hij. Maar hij doet ook een pijnlijke onthulling: “Sinds het programma, en zeker sinds Chiara, walg ik nu van avontuurtjes. Door haar heb ik nu ruzie met mijn familie.”

Niet welkom

De inmiddels beruchte restaurantruzie heeft veel nare gevolgen gehad. Afgelopen maand was Marvin met een blondine in een restaurant te vinden, toen Chiara binnen kwam stormen en een zak met kleding naar hem toe smeet. “Deze shit is mij niet waard”, liet ze weten.

Marvin kon het in Dag Allemaal niet laten om over het incident te praten. “Echt, zo beschamend was dat… Maar dat was nog niet genoeg voor haar, als wraak besloot ze mijn ‘vuile was’ buiten te hangen. Dat ik constant stoned ben en cocaïne snuif. Daardoor was ik twee dagen niet welkom thuis bij mijn moeder. En mijn oma en vader praten nog altijd niet tegen me. Natuurlijk heb ik weleens dom gedaan tijdens het uitgaan. Iets smoken, een lijntje snuiven… Zoveel jonge mensen doen dat. Maar ik ben geen verslááfde, hé”, maakt hij duidelijk.

Heftige herinneringen

Daarbij haalde het veel nare herinneringen bij hem boven. “Laat ik het zo zeggen: ik heb als kind huishoudelijk geweld gezien, tot m’n ouders gescheiden zijn. Daarom doet al dat gedoe met Chiara mij walgen. Zij kan zo agressief zijn. En dat deed mij dan denken aan de vroegere situaties thuis, die ik liever niet herbeleef.”

Alcohol

Op het eiland was genoeg alcohol te vinden en werd de sterke drank er zonder pardon in gegoten. Ook daar doet Marvin een opmerkelijke uitspraak over. Zo zouden de programmamakers zelfs hebben moeten ingrijpen. “Tja… En ’t is erg om te zeggen, maar toen ik na Jill met Chiara naar bed ging, daar herinnerde ik me de volgende dag níks meer van. Al die sterke drank… Na de eerste drie dagen hebben de programmamakers een daglimiet opgelegd qua alcohol: we hadden al 50 flessen sterke drank soldaat gemaakt op ons eiland.”

Hoewel hij zich dankzij de nodige liters drank niet veel meer kan herinneren, weet hij wel dat er niets gebeurd is tijdens zijn laatste ‘dreamdate’ met Chiara. “Och, we hebben wat gefoefeld, oké? Meer niet”, laat Marvin weten. Totaal in tegenspraak met Chiara die vertelde dat ze heel intiem waren. “Tien seconden heeft dat geduurd. Als ’t al zo lang was. Zoals ik al zei: vrouwen, ik heb er m’n buik van vol. En sterke drank: ik word al misselijk als ik eraan dénk.”

Toekomstplannen

Inmiddels is Marvin druk bezig met het plannen van zijn toekomst. “Ik heb mijn job in de haven van Zeebrugge opgegeven, dat wilde ik niet tot m’n zestigste doen. Ik wil al jaren iets met goede doelen doen. Nu ik wat bekendheid heb, moet me dat makkelijker lukken. Maar dan moet ik eerst mijn imago opschonen, dat weet ik wel. Want echt waar, ik ben geen slechte jongen.”

Lees ook: Slecht nieuws voor iedereen die van realityseries houdt…

Bron: HLN.be, Beeld: Istockphoto

Laatste nieuws

Zie ook