André Hazes Jr. en Monique verwachten hun eerste kindje

Jááá, het hoge woord is eruit: André Hazes Jr. en Monique verwachten in oktober hun eerste kindje. Dit hebben ze zojuist...

Lees ook

Jááá, het hoge woord is eruit: André Hazes Jr. en Monique verwachten in oktober hun eerste kindje. Dit hebben ze zojuist via Instagram bekendgemaakt.

Papa en mama

“Ein-de-lijk kunnen wij het met jullie delen… Mijn wens is in vervulling gegaan! Wij worden in oktober papa en mama!!! Wij zijn in de zevende hemel en genieten in alle rust en met heel veel dankbaarheid van onze vakantie”, schrijft Dré bij een foto op Instagram.

Wens

De 22-jarige André roept al maanden dat hij dolgraag vader wil worden, mede omdat de biologische klok van de 38-jarige Monique aan het tikken is. “We hebben de voorbehoedsmiddelen weggegooid. Onze baby is heel welkom. Maar je weet niet hoe het loopt. Een zwangerschap kun je natuurlijk niet plannen. Dat beseffen we beiden heel goed”, vertelde hij eerder in Story.

Toch bleef het nog vrij lang stil, het wilde maar niet lukken. “We zijn er druk mee bezig, maar ik doe steeds wat verkeerd, denk ik! We willen niet te lang wachten met een baby. Als Monique zwanger is, is het ook echt gepland”

A photo posted by Andre Hazes Jr (@andrehazesjr) on

Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook