Vriendin Lil’ Kleine in pikante fotoshoot

Monica Geuze, de vriendin van Lil’ kleine, geeft zich letterlijk en figuurlijk bloot in een pikante fotoshoot van mannen...

Lees ook

Monica Geuze, de vriendin van Lil’ kleine, geeft zich letterlijk en figuurlijk bloot in een pikante fotoshoot van mannenblad Esquire.

Onafhankelijk

De 21-jarige staat niet alleen achter de draaitafels, maar ze timmert ook hard aan de weg als vlogger en social influencer, en laat daarmee zien dat ze veel meer is dan de ‘vriendin van’. “Mijn plan is om mijn naam dusdanig te branden dat elk merk met me wil samenwerken. Dan krijg je een soort onafhankelijkheid: de meeste dingen die je zou willen doen, kun je dan doen”, legt ze uit. Hoewel ze nu grootse plannen heeft, geeft ze toe dat dat niet altijd zo is geweest. Aan Esquire vertelt ze dat ze eigenlijk nooit ambities of dromen heeft gehad en er maar een beetje is ingerold. Kun je vloggen dan wel als écht werk zien? Daar is Monica heel duidelijk over:

“Ik heb best veel baantjes gehad, werken in een kas en zo, die vond ik allemaal kut, Maar school vond ik pas echt superkut, waarschijnlijk omdat ik vrij puberaal was. Vandaar dat ik nu megablij ben dat ik hiermee mijn geld kan verdienen. Eerst werkte ik ook nog bij Abercrombie & Fitch. Op een bepaald moment is er een omslagpunt waarbij je evenveel verdient met vloggen als met dat kutbaantje waarbij je vanaf zes uur kleding staat te vouwen.”

Benieuwd naar de pikante foto’s? Bekijk ze ***HIER**!

Bron: Esquire, Telegraaf Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook