Liza Sips laat van zich horen na bevalling

Afgelopen zondag is Liza Sips bevallen van zoontje Jonathan en deelde ze al snel het eerste kiekje van de kleine sp...

Afgelopen zondag is Liza Sips bevallen van zoontje Jonathan en deelde ze al snel het eerste kiekje van de kleine spruit. Het kersverse gezin is dolgelukkig en kijkt uit naar het ouderschap. Maar hoe gingen de eerste paar dagen als ouders? Liza laat voor het eerst na de bevalling van zich horen.

De eerste nacht

De actrice onthult aan Shownieuws hoe ze haar eerste dagen van het moederschap heeft ervaren. “Ik moet echt alles nog leren. Ik ben ook niet opgegroeid met jonge kinderen om me heen. Van mijn vriendinnen ben ik één van de eerste die een kindje heeft. Dus ja, het is wel allemaal heel nieuw, maar het is wel heel te gek”, vertelt ze. “De eerste nacht was echt cliché. We kwamen thuis en dachten: hoe gaan we dit doen?” Bij ieder gek geluidje schoten de kersverse ouders direct in de stress. Het stel besloot uiteindelijk maar de nacht door te halen, vertelde Liza bij RTL Boulevard.

Roze wolk

Nu ze na negen maanden eindelijk hun baby in hun armen kunnen houden, zijn ze gelukkiger dan ooit. “We zitten absoluut op een roze wolk. Als je dan je zoontje in je armen houdt, of als ik zie dat Ralph hem lekker zo bij zich heeft… Ik heb nog nooit zoiets gevoeld. Heel cliché, maar heel erg waar.” Slechts een paar uur na de bevalling was het gezinnetje alweer thuis.

Lees ook: Zwangerschapsshoot met Liza Sips

Bron: Show.nl, Beeld: ANP

Laatste nieuws