Groot nieuws voor Blake Lively en Ryan Reynolds?

De ene na de andere Hollywood-ster kondigt de laatste tijd een zwangerschap aan. Megan Fox is in verwachting, maar natuu...

Lees ook

De ene na de andere Hollywood-ster kondigt de laatste tijd een zwangerschap aan. Megan Fox is in verwachting, maar natuurlijk ook onze eigen Carice van Houten. Nu blijkt er nog meer babynieuws te zijn, want ook Blake Lively is met een babybuikje gespot!

Broertje of zusje

In december 2014 verwelkomden actrice Blake Lively en haar man, acteur Ryan Reynolds, hun eerste kindje: dochter James Reynolds werd geboren. Sinds haar geboorte doen Blake en Ryan al geheimzinnig over het meisje. We hebben maanden moeten wachten tot haar naam bekend werd, en ook haar eerste foto kwam pas na een jaar naar buiten. Over een tweede zwangerschap heeft het stel daarom ook nog niets losgelaten, maar als we bronnen mogen zijn deze foto’s glashard bewijs!

Baby-buikje

De Gossip Girl-actrice werd op de set van The Shallows op de gevoelige plaat vastgelegd in een wetsuit. Op de foto’s is duidelijk te zien dat ze haar buik probeert te verbergen, maar evengoed kunnen we een klein stukje zien. En dat lijkt inderdaad op een baby-buikje! Voor alsnog heeft het acteurskoppel niets bevestigd, dus we wachten in spanning af.

Lees ook: Baby James moet niets van Ryan Reynolds hebben

Bron: RTL Boulevard, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook