Dit zijn de ergste bruidsfoto’s die je ooit hebt gezien

Het zal je maar gebeuren: voor de mooiste dag van je leven huur je een professionele fotograaf in, maar die fotograaf bl...

Lees ook

Het zal je maar gebeuren: voor de mooiste dag van je leven huur je een professionele fotograaf in, maar die fotograaf blijkt eigenlijk helemaal niet zo professioneel te zijn als je dacht. Al je foto’s zijn mislukt en naar de mooie herinneringen van je bruiloft kun je fluiten. Het gebeurde dit bruidspaar uit Singapore, die de vreselijke foto’s vervolgens met het internet deelde. WOW!

FAIL!

De bruid, Jaclyn Ying, deelde een selectie van de foto’s uit het trouwalbum, bestaande uit een aantal zielige en ongemakkelijke momentopnames, slecht gekaderde kiekjes en de lelijkste kleurenfilters. Alle foto’s van de bruid zelf waren vanuit een rare hoek gemaakt, of op het moment dat ze net iets zei of een gek gezicht trok. Na het plaatsen van de foto’s op het internet kreeg het koppel van over de hele wereld begrip en steunende reacties. Ook de fotograaf bood zijn excuses aan, en kwam met een “gepaste” goedmaker: hij trakteert hen op een kopje koffie.

Bekijk de mislukte foto’s HIER.

Lees ook: Oeps! De enorme Photoshop fail van Victoria Beckham

Bron: Daily Mail, Beeld: Facebook, iStock

Laatste nieuws

Zie ook