Nog meer drama binnen de familie Hazes

De ruzie in de familie Hazes wordt steeds groter en groter. We weten natuurlijk allemaal dat André Hazes Jr. al een hele...

Lees ook

De ruzie in de familie Hazes wordt steeds groter en groter. We weten natuurlijk allemaal dat André Hazes Jr. al een hele tijd flinke ruzie heeft met zijn moeder Rachel en zus Roxeanne, en ook dat ze elkaar niet meer zien. Deze week kwam het nieuws naar buiten dat André Jr. ook gebroken heeft met zijn opa, Jan van Galen. Deze ruzie is nu geëscaleerd.

Ruzie

Na haar broertje heeft nu ook zus Roxeanne gebroken met haar opa. En zelfs daarmee is nog niet alles gezegd. Moeder Rachel heeft nu ook nog flinke ruzie met haar enige zus Els gekregen, en ook met haar zwager en hun drie kinderen. Dit meldt Privé. ”Ze zien elkaar niet meer, terwijl Els wel over de vloer komt bij André Jr. Ze was ook op zijn albumpresentatie. Ze gaat ook goed om met zijn vriendin Monique. Misschien is Els’ contact met André Jr. wel de splijtzwam geweest, en was Rachel jaloers op haar zus omdat zij wel een goed contact heeft met André Jr.”

De reden

De reden dat Rox met haar opa heeft gebroken is niet duidelijk. Een bron vertelt aan Privé: “Jan belde zijn kleindochter op om haar met haar verjaardag te feliciteren. Hij zei: ‘Hallo, met opa, gefeliciteerd met je verjaardag!’ En weet je wat zij deed? Ze gooide zo de hoorn erop! Sindsdien heeft hij niets meer van zijn kleindochter gehoord. Ze is net haar moeder”. Haar opa schijnt erg te lijden om het contactverlies met zijn dochter en kleinkinderen. “Friedel (Rachel’s moeder) en Jan hebben altijd om de kleinkinderen gegeven. Ze waren heel veel bij hen en hebben veel voor hen gedaan. Vroeger waren ze echt maatjes van Dre en Rox”

Wat vooraf ging

Naar het schijn gaat de ruzie tussen Roxeanne, Rachel en André Jr. om zijn 16 jaar oudere vriendin Monique. Rachel lijkt met meerdere mensen problemen te hebben, want ze brak ook met haar eigen ouders, nadat zij een boekje open wilden doen over het echte leven van haar overleden man André Hazes. André Jr. en Monique hebben gisteren bekend gemaakt dat ze hun eerste kindje verwachten.

Lees ook: Roxeanne Hazes krijgt zwangerschapsfelicitaties

Bron: Shownieuws, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook