Moeder onthult hoe ze 20 kilo afviel en een sixpack kreeg zónder sportschool

De 31-jarige Victoria Szomolanyi besloot haar leven drastisch te veranderen nadat ze flink was aangekomen. Ze verloor ma...

Lees ook

De 31-jarige Victoria Szomolanyi besloot haar leven drastisch te veranderen nadat ze flink was aangekomen. Ze verloor maar liefst 20 kilo en ontwikkelde een killer sixpack, zonder ook maar één voet in de sportschool te zetten. Hoe dan?!

Moeilijke tijden

Elf jaar geleden beviel Victoria twee maanden te vroeg van haar tweeling Mason en Tyler. Helaas waren de jongetjes niet sterk genoeg en overleden ze na slechts één dag. Victoria kwam in een zwart gat terecht en hield zichzelf staande door alleen maar ongezond te eten. Voor haar andere kinderen, Torres en Lexie, kon ze prima zorgen, zichzelf verwaarloosde ze daarentegen volledig. Toen ze na een tijdje een vakantiefoto van zichzel in bikini terugzag, realiseerde Victoria zich dat ze haar leefstijl hoognodig moest aanpassen.

Killer body

Victoria besloot zich aan te melden voor een halve marathon en begon direct intensief te trainen. Vanwege een krap budget besloot ze geen sportabonnement te nemen, maar simpelweg buiten te gaan hardlopen en thuis oefeningen te doen. Met simpele YouTube tutorials ging ze aan de slag in de woonkamer en merkte al snel een verschil. Na acht maanden was de jonge moeder al bijna twintig kilo afgevallen en had ze al een jaloersmakende sixpack.

Trainingen

Om te trainen voor de halve marathon begon ze met vijf tot acht kilometer rennen, vijf keer per week. Na de marathon besloot ze zich meer te focussen op krachttraining in plaats van rennen. Haar routine bestaat uit veel star jumps, squats, press-ups, push-ups, leg raises en buik-oefeningen. Al haar trainingen kijkt ze af van verschillende YouTube video’s. Momenteel sport ze twintig minuten tot twee uur, vier dagen per week. Gewoon lekker thuis.

Lees ook: Vrouw valt 240 kilo af, maar voelt zich nog steeds ongelukkig

Bron: Dailymail.co.uk, Beeld: Istockphoto, Twitter

Laatste nieuws

Zie ook